dimecres, 27 de maig del 2009

Concurs de Percussió de Barcelona


Hola a tots i totes!

Ja estem aquí un any més! Aquest any 2009 no es podia quedar sense la seva edició del Concurs de Percussió de Barcelona.

Primer de tot, volem donar les gràcies a tots aquells que heu estat perseguint als membres de la comissió per tal d’esbrinar detalls sobre aquesta edició del Concurs (la data, les categories, etc). Estem tenint problemes seriosos amb el domini i el hosting de la nostra antiga plana web que tots coneixíeu i ha estat per això que hem trigat tant en donar senyals de vida. Finalment hem creat aquest blog, per tal de poder posar-nos en contacte amb tots vosaltres, encara que sigui amb tant poc temps de marge fins a la data de celebració.

Enguany, serà el proper 27 de juny el dia en el que gaudirem tots plegats d’una jornada plena d’animació, música i com no, percussió de carrer, que és el motiu per el qual va néixer aquest Concurs.

El esquema bàsic del Concurs és el mateix de cada any. Dos categories (lliure i tradicional del món del foc) amb fins a 14 inscrits a cada una. Si voleu i us atreviu, podeu participar a totes dues. Primer una eliminatòria per triar els 7 que passaran a cada final, un petit cercavila fins al lloc on es celebra l’acte, finals entrega de premis i concert per tancar la vetllada festiva.

Si voleu participar al Concurs, només cal que ens envieu un correu electrònic a la següent adreça de mail: concurspercussiobcn@gmail.com, i en us farem arribar les bases i full de inscripció al Concurs. Hi ha plaç per enviar el full omplert fins el proper 23 de juny o fins que s’esgotin les places a les categories.

Esperem veure-us a tots/es!!!

Continuarem en contacte
La comissió

full d'inscripcions

Read this document on Scribd: INSCIPC PDF