dimecres, 23 de setembre del 2009

correfoc nudista LLorenç del Penedès


acte rivindicatiu en contra de la nova directiva europea, que vol regular els focs als carrers, cosa que podria fer deseperèixer festes tan populars com el Sant Joan, Falles, Patum, Correfocs...






Els diables es trauran la roba per lluitar contra la nova normativa europea que regula els espectacles amb material pirotècnic. La colla de diables i el drac de Llorenç del Penedès han impulsat un correfoc nudista pel dia 10 d'octubre, al qual han convidat totes les agrupacions i bèsties de foc de Catalunya. Amb aquesta iniciativa, que els llorencencs volen convertir en una festa reivindicativa, les entitats pretenen cridar l'atenció sobre les traves que la nova legislació imposaria als diables si el govern estatal no pren en consideració les al·legacions fetes pel món del foc. De moment, diverses agrupacions catalanes ja s'han afegit a aquesta cercavila.
Un correfoc on els diables tan sols lluiran un mocador, unes espardenyes i un tanga. Aquestes són les normes que fixa la convocatòria d'aquesta peculiar cercavila que se celebrarà el dia 10 d'octubre a Llorenç del Penedès. D'aquesta manera, els diables i el drac de Llorenç volen impulsar el primer correfoc nudista a Catalunya amb un esperit reivindicatiu, ja que l'objectiu és cridar l'atenció sobre l'oposició dels diables a la directiva europea del foc, que hauria d'entrar en vigor el dia 4 de gener i que el món del foc considera massa restrictiva.

full d'inscripcions

Read this document on Scribd: INSCIPC PDF