dilluns, 9 de març del 2009

FIRA DEL FOC

Fira professional del món del foc i l'espectacle pirotècnic

Us presentem Firafoc 2009 la primera fira professional del món del foc que tindrà lloc a Igualada el dissabte dia 25 d'abril, enguany organitzada per Fira d'Igualada i el Grup mal-llamp d'Igualada en el seu 20è aniversari. Aquesta és una fira dirigida a professionals del sector i vol ser un punt de trobada per a constructors de bestiari, asseguradores, pirotècnies, fabricants d'estris de foc, colles de diables i dracs, federacions, programadors de espectacles pirotècnics, i tota la gent que vulgui saber com funciona i com es viu l'apassionant món del foc a casa nostra.
La fira estarà distribuïda en diferents seccions segons la temàtica dels expositors, amb els seus corresponents estands i, especialment encarada a un públic de caire professional, que vulgui conèixer les novetats del sector, i com a punt de trobada entre proveïdors, programadors, i grups d'espectacle.
Paralelament a la fira, es faran una seguit de conferències i demostracions pirotècniques, completant així un programa d'actes complert i, creiem que interessant per tothom.
Ens agradaria fer-vos partícips d'aquesta iniciativa i que col·laboressiu com a expositors o visitants, garantint l'èxit d'aquesta FIRAFOC 2009, i donar peu a futures edicions. La fira té una durada d'un dia i es realitzarà al Museu Comarcal d'Igualada, on disposem d'un espai interior cobert, així com d'una sala per a conferències-col·loquis, una zona exterior per fer demostracions, i tots els serveis necessaris.

full d'inscripcions

Read this document on Scribd: INSCIPC PDF